További pályázatok
VI.62-35/2017. 4. Megye Futás
 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata 150 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesületet a választókerületi célelőirányzat terhére.

 
 
A program célja sport, prevenció és a futás népszerűsítése:
Bővebben...
 
VI.392-341./2016. Jótékonysági Futóverseny

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata 225 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesületet a választókerületi célelőirányzat terhére.

 

  A program célja sport- és prevenció:
  
Bővebben...
 
Betegségmegelőzés, egészséges életmódra nevelő programok a Generali a Biztonságért Alapítvány támogatásával!
 
A "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesület pályázatot nyújtott be a Generali a Biztonságért Alapítvány által kiírt „betegségmegelőzés, egészséges életmódra nevelő programok” című felhívásra, melyre 191 000 Ft támogatást nyert el.
Bővebben...
 
Nyitott Szemmel az Iskolai Közösségi Szolgálatra 2014.
 
A "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesület pályázatot nyújtott be az Új Európa Alapítvány, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI), valamint a MOL tehetségprogramja keretében meghirdetett „KÖSZ! Programra”.A program keretében a diákok számára olyan lehetőséget kívánunk biztosítani, mely során szakszerű és specifikus oktatással sajátíthatják el a környezetvédelmi ismereteket, megismerkedve a szelektív hulladékgyűjtés, valamint az újrahasznosítás fontosságával.

Ezt követően már hozzáértéssel, kellő lelkesedéssel és motiváltan tölthetik el a számukra meghatározott közösségi szolgálati időt.


Megtanulhatják, hogy a karbantartott, így élhető környezet csakis közös összefogással valósítható meg és a munkáért való fizetséget nem a pénz, hanem a jobb közérzet és a tájszépség jelenti, melyet szemmel láthatóan és kézzel foghatóan tapasztalhatnak. Mindezt a kreativitás és az önkéntes munkában való öröm jegyében tehetik meg.

A program során a diákok hozzájárulnak lakóhelyük környezetének megóvásához, melyet Békéscsaba külvárosi részeiben történő szelektív hulladékgyűjtéssel és az otthon felhalmozódott felesleges tárgyak kiselejtezésével kívánunk megvalósítani. Az összegyűjtött hulladékból szobrokat készítenek, melyeknek Békés megye szerte vándorkiállítást szervezünk.
Bővebben...
 
Budapest Bank Békéscsabáért Program 2014.

A "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesület pályázatot nyújtott be a Budapest Bank és a Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával meghirdetett „Budapest Bank Békéscsabáért Program” keretében 2014. november 4-én.

A program célja a békéscsabai iskolai közösségek aktivizálása és a művészet, illetve kultúra népszerűsítése a fiatal korosztály számára Békéscsaba helytörténeti nevezetességén keresztül. Kiemelt figyelmet fordítunk Munkácsy Mihály társadalmi örökségének átadásra.

A program magába foglal egy rendhagyó tanórát, melynek keretében a résztvevők ellátogatnak a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumba, ahol jobban megismerkedhetnek a festőművész életútjával, műveivel, illetve a művész városunkhoz való kötődésével, megemlékezve ezzel Munkácsy Mihály halálának 170. évfordulójáról.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
Életfa Művészeti Műhely