Képek

A Wekerle Sándor Alapkezelő és a Nemzeti Közigazgatási Intézet neve módosul
 A Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalról szóló 177/2012. (VII. 26.) Korm. rendelet 13. § (2) bekezdése értelmében a Wekerle Sándor Alapkezelő elnevezése 2012. augusztus 16. napjával Közigazgatási és Igazságügyi Hivatalra változik.

Bővebben...
 
Módosult az uniós támogatások felhasználására vonatkozó kormányrendelet
A módosítások általános célja, hogy a megítélt támogatások minél gyorsabban juthassanak el a kedvezményezettekhez, beleértve a döntéshozatali, és projekt megvalósítási szakaszokat is.
Bővebben...
 
Köztartozás-mentesség az 1 %-ért
Felhívjuk az alapítványok, közalapítványok vagy egyesületek (civil szervezetek) figyelmét arra, hogy amennyiben számítanak a személyi jövedelemadó 1%-ára, de köztartozásuk van, azt 2012. július 31-ig, továbbá a 2012. augusztus 1-jétől esedékessé vált köztartozásukat az esedékesség napján rendezniük szükséges!
Bővebben...
 
Nemzeti Népegészségügyi Program

Az Országgyűlés, tekintettel arra, hogy hazánk lakosságának egészségi állapota évtizedek óta elmarad az ország társadalmi és gazdasági fejlettségéből adódóan várható szinttől, valamint figyelembe véve, hogy ez hosszú távú fejlődésünkre is kedvezőtlen hatással van, továbbá, hogy a jelenlegi helyzet megváltoztatása a társadalom közös érdeke és sürgető feladata, a következő határozatot hozza:

46/2003. (IV.16.) OGY határozat teljes anyaga ingyenesen megrendelhető az alábbi email címen:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 13

Hányan olvasnak minket..

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Keresés

BANNER
  

     

 alt alt
alt

alt

altalt

 

Életfa Művészeti Műhely