Képek

Nézzen be Facebook oldalunkra is.
   FACEBOOK...

Bővebben...
 
Együttműködés felajánlása!
Tisztelt Civil Szervezeti Vezetők!
 

Az információ a 21. században érték. Mi a leghasznosabb, legfontosabb információkat szereztük és szerezzük be az Önök munkájának segítése érdekében, melyet minden esetben ingyen tudunk Önöknek átadni annak érdekében, hogy szervezetük fejlődjön és lépést tudjon tartani a társadalmi változások ritmusával.

Azonban, hogy együttműködésünk ne legyen személytelen, vezetőségünk úgy döntött, hogy a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesület minden partnerével együttműködési megállapodást fog kötni, mely egy még komolyabb segítő szándékot, az Önök részéről pedig egy személyesebb kontaktust fog eredményezni.

Ezért tisztelettel kérek minden civil szervezeti vezetőt, aki szeretne egyesületünkkel partneri kapcsolatot kialakítani, hogy email-ben erősítse meg partneri szándékát 2014. június 15-ig, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen.

Az email-ben kérem adja meg szervezete nevét, székhelyét, elérhetőségét, valamint a kapcsolattartó nevét elérhetőségét.

 A partneri szándék megerősítésével továbbra is ki fogjuk küldeni hírleveleinket, valamint bővülő szolgáltatásainkhoz való hozzáférés lehetőségét, akik viszont nem regisztrálnak, azokat töröljük rendszerünkből, feltételezve, hogy vagy nem aktuális már számukra az együttműködés, vagy nem hatályos az elérhetőségi címük, esetleg zavaró tényezőként értékelik ez irányú tevékenységünket.
 

Tisztelettel köszönöm eddigi közös munkálkodásunkat, akik nem fognak már igényt tartani szolgáltatásainkra, azoknak sok sikert kívánok munkájukhoz!

Akik eddig jelezték együttműködési szándékukat, azoknak köszönjük szépen, június 18-ig elkészítjük az együttműködés jogi alapjait.

 

Üdvözlettel:
Nagy László ügyvezető
70-772-3221
"Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesület
Web: www.nyitottszemmelkhe.hu


 
Tájékoztató a civil szervezeteket terhelő - beszámolóikkal kapcsolatos - letétbe helyezési és közzétételi kötelezettségről
 A civil szervezetek képviselői pontosan tudják, hogy az adott üzleti év zárásaként beszámoló készítési kötelezettség terheli őket. Lényeges azonban hangsúlyozni, hogy a civil szervezeteknek a beszámolóikkal kapcsolatos kötelezettségük - azok elkészítésén és a jóváhagyásra jogosult szervvel való elfogadtatásán túl - az is, hogy azokat megküldjék az Országos Bírósági Hivatal (a továbbiakban: OBH) részére letétbe helyezés és közzététel céljából. Mindezen kötelezettséget az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény (a továbbiakban Ectv.) 2.§ 6. pontja, valamint 30. § (1) bekezdése rögzíti.
Bővebben...
 
Sajtóközlemény TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0417
 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 13

Hányan olvasnak minket..

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Keresés

BANNER
  

     

 alt alt
alt

alt

altalt

 

Életfa Művészeti Műhely