További pályázatok
LikeFest karitatív adományprogram 2012.

 altA Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesülettel közösen pályázatot nyújtott be a LikeFest Karitatív programjának keretében.
A Likefest karitatív program Célja, olyan jótékonysági projektek, non profit szervezetek támogatása, amelyek elsősorban a közösségépítést, az együttműködést célozzák meg.

2012.10.17.

A Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete közös adományosztást szervezett a "Nyitott Szemmel" Közhasznú Egyesülettel 2012. október 17-én.

A program előzménye, hogy a két szervezet közös pályázatot nyújtott be a LikeFest Karitatív Programja keretében, mely során közel 200 kg tartós élelmiszer gyűlt össze. A konzorcium hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy az adományokat október 17-én a szegénység elleni küzdelem világnapján adja át a Békés megyében élő, rászoruló nagycsaládosok számára.

20 rászoruló nagycsaládos részére tudott a két szervezet tartós hidegélelmiszer csomagot kiosztani, melyet személyesen vehettek át a családok Békéscsabán a Bajza utca 15 szám alatt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
Életfa Művészeti Műhely