Hírek
 

Erősíteni kell a magyar-magyar civil együttműködést
 A magyar–magyar együttműködés civil szektorbeli erősítésének fontosságát hangsúlyozták a felszólalók szerdán Budapesten, a Határtalanul Civil! címmel rendezett tanácskozáson. A Nemzeti Együttműködési Alapon belül öt szakmai kollégiumot fognak felállítani, ezek egyike a Nemzeti Összetartozás Kollégiuma lesz.
Bővebben...
 
Új Nemzedék Jövőjéért Program
A Kormány 1494/2011. (XII. 27.) Korm. határozata az Új Nemzedék Jövőjéért Program, a Kormány ifjúságpolitikai keretprogramjának elfogadásáról.  
Bővebben...
 
Keressük a közös hangot, tanuljuk a demokráciát!
 Civil Csoport Hétvége 2012. április 20-22. Siófok.
 

2012. április 20–22. között, az évtizedes múltra visszatekintő Pszichoterápiás Hétvége mintájára kerül megrendezésre az első Civil Csoport Hétvége.  A rendezvény a csoportok, közösségek, és általában a társadalom működési jellemzői iránt érdeklődő civilek számára kínál saját élmény jellegű tapasztalatokat. Célunk olyan csoporttér létrehozása, amely a résztvevőket hozzásegíti a társadalmi szerepeikhez való személyes viszonyuk mélyebb megértéséhez, a társadalmi jelenségekkel kapcsolatos érzelmi és intellektuális tapasztalataik bővítéséhez, valamint a demokratikusan szervezett közösségek működéséről, a demokrácia céljáról, kereteiről való inspiratív, közös gondolkodáshoz.

Bővebben...
 
Fogyasztói csoport - jogilag semmis az idén kötött szerződés.
 
2012. január elsejével módosult a fogyasztóvédelmi törvény, így tilos fogyasztói csoportokat szervezni; a változás óta kötött ilyen szerződések jogilag semmisek - hívja fel a figyelmet pénteki közleményében a Fogyasztóvédők Országos Egyesülete (FOE).
Bővebben...
 
Szakmai Nap TÁMOP-6.1.2

Névtelen, de nem személytelen segítség! TÁMOP-6.1.2

2011. febr. 22., kedd, 10.18.59 CET

Lelki megbetegedésben szenvedőket, illetve a rizikócsoportba tartozó személyeket segítendő komplex megelőző, egészségmegőrző programsorozatot indító projektje keretében február 18-án szakmai napot tartott a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége a megyeházán, Békéscsabán.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 Következő > Utolsó >>

16. oldal / 16
Életfa Művészeti Műhely