Hírek
 

Egészségheti Sportrendezvény
 Egészségheti rendezvény
2013. március 28-30.


 
A polgárok európai éve (2013)
A polgárok európai éve (2013) az uniós polgárság biztosította jogokat hivatott népszerűsíteni. Célja, hogy párbeszédet ösztönözzön a kormányzat valamennyi szintje, a civil társadalom és az üzleti élet szereplői között. Az európai év keretében Európa-szerte megrendezendő eseményeken és konferenciákon a résztvevők megvitathatják az uniós jogok helyzetét, és álláspontot alakíthatnak ki arról, milyennek kell lennie az Európai Uniónak 2020-ban.
Bővebben...
 
Megkezdődött a stratégiai dokumentumok kidolgozása az EMMI-ben
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma minden szakterületén megkezdte a 2014-2020-ig szóló stratégiák kidolgozását és előzetes hatásainak felmérését, hogy kiszámítható és biztos környezetet teremthessen az elkövetkező 5-6 évre. A tervezésben a minisztérium és háttérintézményei vesznek részt, később társadalmi és gazdasági partnerek bevonására is sor kerül.
Bővebben...
 
Átalakuló civil szervezetek - Új információs rendszer indul jövőre a civil szervezetek nyilvántartása érdekében.
A civil szervezetek vonatkozásában 2012 minden szempontból az átalakulás éve volt - mondta Latorcai Csaba nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár az MTI-nek adott évértékelő interjújában. Jövőre sem csökken a civilek állami támogatása, és a határon túli magyar szervezetekkel való együttműködés komoly lehetőségeket hordoz magában - hangsúlyozta.
Bővebben...
 
Adományosztás
altA Karácsonyi Ünnepkör keretében a BORA Ital – Nagykereskedelmi Kft. és a Panoráma Étterem, 2012. december 21-én adományosztást rendez a „Nyitott Szemmel” Közhasznú Egyesület valamint a Jamina Szövetség szervezésében.

A programba a Békéscsabai Kistérségi Életfa Szociális Szolgáltató Központ és a Békéscsaba Városi Nagycsaládosok Egyesülete javaslatára, a Békés megyében élő hátrányos helyzetű családok kerültek bevonásra.

A program keretében 300 fő részére tud a BORA Ital – Nagykereskedelmi Kft. és a Panoráma étterem egy tál meleg ételt, üdítőt és szaloncukrot kiosztani, melyet a meghívottak kulturált körülmények között fogyaszthatnak el. Az ételadomány mellett a résztvevőknek lehetőségük lesz karácsonyt idéző rendezvénysorozaton részt venni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 16
Életfa Művészeti Műhely