Hírek
 

Pályázati tanácskozás
Tisztelt Civil szervezeti vezető!

A „Nyitott Szemmel” Közhasznú Egyesület 2010 óta működik közhasznú szervezetként. Alapvető célunk a társadalmi reintegráció akár közvetlen segítségnyújtás útján (munkaerő piaci tanácsadás, mentorálás, klubok, felkészítők hátrányos helyzetű célcsoporttagoknak), akár közvetett segítség útján, mely során civil szervezetek működéséhez nyújtunk hathatós támogatást ingyenes menedzsment tanácsadással (pályázati, önkéntes, jogi).

Nagyon sok szervezet kérte segítségünket a GINOP-5.1.3-16 kódszámú „Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése” című program előminősítésével és az EPTK kitöltő programjának kezelésével kapcsolatban.

Annak érdekében, hogy ez minél szélesebb szervezeti körbe eljusson, úgy gondoltuk Magyar Szabolcs regionális szakmai munkatárssal (OFA Nonprofit Kft.), hogy tartunk egy nyílt és kötetlen pályázati tanácskozást a program tekintetében, amelyen elmondjuk tapasztalatainkat a pályázat elkészítésével kapcsolatban.

A rendezvény további célja, hogy partneri együttműködéseket kössünk azokkal a civil szervezetekkel, amelyek pályázatot nyújtottak be az EFOP-1.3.5-16. kódszámú „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című pályázati programra, de sajnos nem részesültek támogatásban. A kiválasztást követően ezeknek a szervezeteknek a tervezett programjához szeretnénk előre egyeztetett módon segítséget nyújtani.

A tájékoztató időpontja: 2017. március 14-én kedden 10:00 órától lenne Békéscsabán.

A helyszín kiválasztását attól tesszük függővé, hogy hány szervezet jelzi részvételi szándékát, melyet 2017. március 08-án 15 óráig lehet megtenni az alábbi linken:https://goo.gl/forms/OcvCnKPsTIC2XK0w2

Kérjük, hogy amennyiben egy szervezet részéről többen is részt szeretnének venni a tanácskozáson, úgy személyenként legyenek kedvesek a jelentkezési lapot kitölteni.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! 5 fő alatt nem tartjuk meg a rendezvényt. A rendezvény helyszínéről az érdeklődőket 2017. március 09-én emailben értesítjük.

Üdvözlettel:
Nagy László
Tanácsadó
„Nyitott Szemmel” Közhasznú Egyesület
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

A programot támogatta:

 


 
Társadalmi Vállalkozás
Társadalmi Vállalkozásfejlesztési törekvésünk első állomásaként részt vettünk az IFKA és az OFA közös szervezésében megvalósuló GINOP-5.1.3-16. kódszámú Nyitókonferencia első napján.


 
Sajtóközlemény
 

 
Tehetségkonferenciánk a 7.TV-ben.


 
Tehetségkonferenciánk a Csaba TV-ben.
 


 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 17
Életfa Művészeti Műhely