Képek

Új Nemzedék Jövőjéért Program
A Kormány 1494/2011. (XII. 27.) Korm. határozata az Új Nemzedék Jövőjéért Program, a Kormány ifjúságpolitikai keretprogramjának elfogadásáról.  
Bővebben...
 
Keressük a közös hangot, tanuljuk a demokráciát!
 Civil Csoport Hétvége 2012. április 20-22. Siófok.
 

2012. április 20–22. között, az évtizedes múltra visszatekintő Pszichoterápiás Hétvége mintájára kerül megrendezésre az első Civil Csoport Hétvége.  A rendezvény a csoportok, közösségek, és általában a társadalom működési jellemzői iránt érdeklődő civilek számára kínál saját élmény jellegű tapasztalatokat. Célunk olyan csoporttér létrehozása, amely a résztvevőket hozzásegíti a társadalmi szerepeikhez való személyes viszonyuk mélyebb megértéséhez, a társadalmi jelenségekkel kapcsolatos érzelmi és intellektuális tapasztalataik bővítéséhez, valamint a demokratikusan szervezett közösségek működéséről, a demokrácia céljáról, kereteiről való inspiratív, közös gondolkodáshoz.

Bővebben...
 
Légy önkéntes tovább élsz!

alt

A segítségnyújtás megváltoztatja a fiatalok világképét.

"Ha a fiatalok rászorulóknak segítenek, tapasztalatuk pozitívan formálja a világról és önmagukról alkotott képüket – állítják a Würzburg Egyetem kutatói."

 

Az ifjú felnőttek önkéntes munkájuk során megtapasztalják, hogy szükség van rájuk és képesek segíteni a bajbajutottaknak. Emellett bővítik tapasztalataikat, az érintettekkel folytatott beszélgetések során új dolgokat élnek át: szembesülnek a rászorultak szenvedéseivel, megismerik az idős emberek hétköznapjait, problémáit, maguk is megérzik többek között a tolókocsi akadályait és újra átgondolják a társadalmi igazságosságot.


Bővebben...
 
Megjelent az új egységes civil törvény

 

 

 
<< Első < Előző 11 12 Következő > Utolsó >>

12. oldal / 12

Hányan olvasnak minket..

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Keresés

BANNER
  

     

 alt alt
alt

alt

altalt

 

Életfa Művészeti Műhely