Képek

Nemzeti Népegészségügyi Program

Az Országgyűlés, tekintettel arra, hogy hazánk lakosságának egészségi állapota évtizedek óta elmarad az ország társadalmi és gazdasági fejlettségéből adódóan várható szinttől, valamint figyelembe véve, hogy ez hosszú távú fejlődésünkre is kedvezőtlen hatással van, továbbá, hogy a jelenlegi helyzet megváltoztatása a társadalom közös érdeke és sürgető feladata, a következő határozatot hozza:

46/2003. (IV.16.) OGY határozat teljes anyaga ingyenesen megrendelhető az alábbi email címen:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

 
Új Munka Törvénykönyv 2012: minden, amit tudni érdemes a változásokról

2012. július 01-én vasárnap hatályba lépett az új Munka Törvénykönyve (2012. évi I. Mt.), amely 1992-es elődjét váltja fel, és - a jogalkotói szándék szerint - rugalmasabbá teheti  a magyar munkaerő-piacot.

letter

Bővebben...
 
Jelentősen egyszerűbben pályázhatnak támogatásokra a civil szervezetek

 A civil szervezetek jelentősen egyszerűbben és kevesebb adminisztrációval pályázhatnak a támogatásokra az új civil törvénynek köszönhetően – mondta Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára június 21-én egy szakmai fórumon, Gyálon.

Bővebben...
 
Civil jogi kérdések - folyamatosan bővülő tartalommal (GYIK).
altKérdések és válaszok az új civil törvénnyel kapcsolatban.
Az Országgyűlés elismerve, hogy az emberek önkéntes összefogása nélkülözhetetlen Magyarország fejlődéséhez, a civil szervezetek a társadalom alapvető egységei, amelyek folyamatosan hozzájárulnak közös értékeink mindennapi megvalósulásához; az egyesülési szabadság érvényesülése, valamint a civil szervezetek működési alapjainak megteremtése, társadalmilag hasznos és közösségteremtő tevékenységük elismerése, közérdekű, illetve közhasznú tevékenységük támogatása érdekében – összhangban az Alaptörvénnyel, a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányának rendelkezéseivel 2011. december 5-én elfogadta a 2011. évi 175. törvényt, mellyel kapcsolatban ezúton szeretnénk értelmezési segítséget nyújtani a tisztelt érdeklődőknek:
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 13

Hányan olvasnak minket..

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Keresés

BANNER
  

     

 alt alt
alt

alt

altalt

 

Életfa Művészeti Műhely