Képek

Jelentősen egyszerűbben pályázhatnak támogatásokra a civil szervezetek

 A civil szervezetek jelentősen egyszerűbben és kevesebb adminisztrációval pályázhatnak a támogatásokra az új civil törvénynek köszönhetően – mondta Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára június 21-én egy szakmai fórumon, Gyálon.

Bővebben...
 
Civil jogi kérdések - folyamatosan bővülő tartalommal (GYIK).
altKérdések és válaszok az új civil törvénnyel kapcsolatban.
Az Országgyűlés elismerve, hogy az emberek önkéntes összefogása nélkülözhetetlen Magyarország fejlődéséhez, a civil szervezetek a társadalom alapvető egységei, amelyek folyamatosan hozzájárulnak közös értékeink mindennapi megvalósulásához; az egyesülési szabadság érvényesülése, valamint a civil szervezetek működési alapjainak megteremtése, társadalmilag hasznos és közösségteremtő tevékenységük elismerése, közérdekű, illetve közhasznú tevékenységük támogatása érdekében – összhangban az Alaptörvénnyel, a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányának rendelkezéseivel 2011. december 5-én elfogadta a 2011. évi 175. törvényt, mellyel kapcsolatban ezúton szeretnénk értelmezési segítséget nyújtani a tisztelt érdeklődőknek:
Bővebben...
 
A „Platform az Európai Integrációért és Civil Párbeszédért” kezdeményezés állásfoglalása a Polgárok Európai Évéről (2013)
Bővebben...
 
2012 – Az aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve

 alt 

Az idősödő generáció életminőségének javulásához elengedhetetlen, hogy az ötven év feletti korosztály is a társadalom teljes értékű tagjaként, jó egészségi állapotban, a munkával megelégedve, a mindennapi élet feladatait önállóan ellátva töltsék el idejüket, és aktív szerepet játszanak a társadalomban.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 12

Hányan olvasnak minket..

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Keresés

BANNER
  

     

 alt alt
alt

alt

altalt

 

Életfa Művészeti Műhely