Képek

NEMZETI KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM 2009-2014.

Életünk minőségét a környezet állapota és változása, a természeti erőforrás-készletek gazdagsága, a környezeti kockázati tényezők alakulása alapvetően meghatározza. A méltányos emberi élethez szükséges környezeti feltételeket, az egészséges környezethez való alkotmányos jog érvényesítésének lehetőségét ezért mind a jelen, mind a jövő generációk számára biztosítani kell.

Hazai adottságainkból adódó, az ország fejlődését szolgáló környezetügyi céljaink és feladataink meghatározása mellett figyelembe kell venni a bennünket körülvevő világ folyamatait, a világban, az Európai Unióban, illetve a közép- és kelet-európai térségben végbemenő társadalmi-gazdasági és környezeti változásokat is.

NEMZETI KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM 2009-2014 teljes anyaga ingyenesen megrendelhető az alábbi email címen:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

 
Új Munka Törvénykönyv 2012: minden, amit tudni érdemes a változásokról

2012. július 01-én vasárnap hatályba lépett az új Munka Törvénykönyve (2012. évi I. Mt.), amely 1992-es elődjét váltja fel, és - a jogalkotói szándék szerint - rugalmasabbá teheti  a magyar munkaerő-piacot.

letter

Bővebben...
 
Jelentősen egyszerűbben pályázhatnak támogatásokra a civil szervezetek

 A civil szervezetek jelentősen egyszerűbben és kevesebb adminisztrációval pályázhatnak a támogatásokra az új civil törvénynek köszönhetően – mondta Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára június 21-én egy szakmai fórumon, Gyálon.

Bővebben...
 
Civil jogi kérdések - folyamatosan bővülő tartalommal (GYIK).
altKérdések és válaszok az új civil törvénnyel kapcsolatban.
Az Országgyűlés elismerve, hogy az emberek önkéntes összefogása nélkülözhetetlen Magyarország fejlődéséhez, a civil szervezetek a társadalom alapvető egységei, amelyek folyamatosan hozzájárulnak közös értékeink mindennapi megvalósulásához; az egyesülési szabadság érvényesülése, valamint a civil szervezetek működési alapjainak megteremtése, társadalmilag hasznos és közösségteremtő tevékenységük elismerése, közérdekű, illetve közhasznú tevékenységük támogatása érdekében – összhangban az Alaptörvénnyel, a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányának rendelkezéseivel 2011. december 5-én elfogadta a 2011. évi 175. törvényt, mellyel kapcsolatban ezúton szeretnénk értelmezési segítséget nyújtani a tisztelt érdeklődőknek:
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

10. oldal / 13

Hányan olvasnak minket..

Oldalainkat 47 vendég böngészi

Keresés

BANNER

  

     

 alt alt
alt

alt

altalt

 

Életfa Művészeti Műhely