Képek

NEA-TF-13-M-0982 - „Nyitott Szemmel” a társadalomra 2013.
  
„Nyitott Szemmel” Közhasznú Egyesület 2013-ban a már működő tevékenységeit, szolgáltatásait szeretné a támogatási időszakban (2013. 04. 01. – 2014. 03. 30.) tovább fejleszteni, új, innovatív tevékenységeket bevezetni és még szélesebb körben elterjeszteni.
Bővebben...
 
Civil Információs Portál
2013. március 7. Civil információs portált indított az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), a www.civil.info.hu világhálós oldalon elérhető valamennyi társadalmi szervezet, köztük a pártok bíróságon bejegyzett adatai, és a pályázati lehetőségek.
Bővebben...
 
Újrahasznosítás

altA „Nyitott Szemmel” Közhasznú Egyesület támogatja az újrahasznosítást, ami a környezet megóvásának és javításának nagyon egyszerű és nagyon hatékony módja. Mindenkit bátorít arra, hogy tegyen így. Az újrahasznosítás egy nagyszerű elképzelés, mely megakadályozza, hogy több millió tonnányi szemét szennyezze a Földet. A szemét nem olyan dolog, amire a legtöbb ember naponta szívesen gondol, de mindennapi környezeti következményekkel jár annak a 4,6 millió tonna hulladéknak a kezelése, amely egy év alatt Magyarországon keletkezik.

Bővebben...
 
A Nemzeti Együttműködési Alap pályázatai
altMegjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felügyelt Nemzeti Együttműködési Alap 2013. évre vonatkozó működési pályázata. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő előterjesztését a NEA kollégiumai elfogadták, amellyel megnyílt a lehetőség, hogy a civil szervezetek működési támogatásra pályázzanak. Ezzel egy időben a 2012. évi szakmai pályázatok eredményeinek kihirdetésére is sor került.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 13

Hányan olvasnak minket..

Oldalainkat 57 vendég böngészi

Keresés

BANNER

  

     

 alt alt
alt

alt

altalt

 

Életfa Művészeti Műhely